2 jarig bestaan: Winactie

Vandaag is het gewoon al 2 jaar geleden dat mijn eerste blogpost online kwam. In de tussen tijd zijn er vele DIY’s verschenen en ik heb inmiddels de 100 abonnees bereikt op mijn YouTube-kanaal. Dus hoog tijd voor een 2 jarig bestaan winactie.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor deze 2 jarige bestaan winactie vulde ik een origami diamantdoosje met allemaal leuke spulletjes. In de video laat ik je zien wat er precies in het brievenbuspakketje zit. (En omdat het een brievenbuspakketje is, hoef je als je wint niet thuis te zijn om het te kunnen ontvangen.)

En dan natuurlijk het belangrijkste hoe kun je kans maken op dit pakketje.

Dat kan namelijk op verschillende manieren.

✧ Bijvoorbeeld door je op mijn YouTube-kanaal te abonneren en in een reactie onder de winactie video te laten weten dat je mee wil doen.

✧ Of door je op dit blog te abonneren en onder deze post een reactie te plaatsen dat je mee wil doen.

✧ En als laatste kun je ook via Facebook mee doen door mij daar te volgen en onder het bericht van deze winactie een reactie achter te laten dat je mee wil doen.

Je kunt meer kans maken op dit pakketje als je op meerdere plaatsen mee doet.

Zo kan je naam bijvoorbeeld tot wel 3x in de loting komen als je via YouTube, mijn blog en Facebook mee doet.

Je kunt trouwens mee doen van vandaag 1 mei tot en met 22 mei 12 uur ’s avonds. Op mijn verjaardag 23 mei maak ik vervolgens de winnaar bekend.

En nog 1 belangrijk dingetje: Je kunt helaas alleen mee doen als je in Nederland woont.

Verder zou ik het natuurlijk heel leuk vinden als je deze winactie ook met je vrienden en familie wilt delen. Zo kunnen er meer mensen kans maken op dit leuke pakketje. Dit is niet verplicht.

De komende maand zullen er trouwens weer verschillende DIY’s online komen. Dus neem zo nu en dan even een kijkje of er een leuke DIY voor jouw bij zit.

In de 2 jarige bestaan winactie video laat ik een hartendoosje zien. Hier heb ik al een video van, dat was namelijk een van mijn eerste DIY video’s.

Veel geluk allemaal met deze 2 jarige bestaan winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.