2de leven kerstkaart: met openvouwende rendieren

De ”gate folded” kaart van afgelopen maandag vond ik zo leuk dat ik er nog een maakte. Deze keer alleen met openvouwende rendieren. Om te laten zien dat je met andere oude kerstkaarten en de zelfde kaartbasis weer een hele andere kerstkaart krijgt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dit is trouwens alweer mij laatste kerstkaart uit de reeks “2de leven kerstkaart” voor dit jaar. En hoe kan ik dat dan leuker afsluiten dan met deze schattige openvouwende rendieren. In de video hierboven laat ik je zien hoe ik de kerstkaart maakte.

Voor deze 2de leven kerstkaart hergebruikte ik van 1 oude kerstkaart alleen het stukje met de kersttekst. De 2 oude kerstkaarten met rendieren erop gebruikte ik bijna helemaal. (Ze waren maar een klein stukje te breed en te lang.) Doordat ik de oude kerstkaart met 2 rendieren erop helemaal hergebruikte zie je aan de voorkant het kaartkarton niet. Bij de kerstkaart van maandag met openvouwende kerstboom was dat wel zo, omdat ik alleen de kerstboom had uitgeknipt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren om zelf kerstkaarten te gaan maken. En misschien dat je hier zelfs oude kerstkaarten voor gaat hergebruiken. In ieder geval veel plezier als je ook aan de slag gaat met het maken van kerstkaarten.

Maak jij je kerstkaarten zelf of koop je er in de winkel?
Of verstuur je misschien helemaal geen kerstkaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.