2de leven kerstkaart: met verschillende kerstballen

Als er iets bij kerst hoor zijn het wel kerstballen. Daarom laat ik je deze keer zien hoe ik kerstkaarten maak met verschillende kerstballen van oude kaarten. Om zo oude kerstkaarten op een leuke manier een 2de leven te geven.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Met kerstballen versier je de kerstboom, maar ook een kerstkaart kun je leuk versieren met kerstballen. Dan kun je natuurlijk zelf kerstballen gaan tekenen en versieren. Maar met verschillende kerstballen van oude kerstkaarten kun je ook een heel leuk effect krijgen.

Voor het maken van deze kerstkaarten, haalde ik verschillende kerstballen uit oude kerstkaarten. Bij een aantal van die kaarten gebruikte ik de rest weer om ook nog 2de leven kerstkaarten te maken. Zo maakte ik bij een deel de kerstbal van lint.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Bij een ander oude kerstkaart beleef er een mooie achtergrond over nadat ik de kerstbal er vanaf haalde. Hier maakte ik een kerstboom van lint op.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

En buiten de verschillende kerstballen kun je natuurlijk ook nog andere delen van een oude kerstkaart een 2de leven geven. Zoals het sierrandje en de kersttekst bij de kerstkaart met 2 kerstballen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.