3 Jaar bestaan winactie!!!

Vandaag bestaan mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers en dit gelijknamige blog 3 jaar. Dit wil ik samen met jullie vieren, door middel van deze winactie. Een van jullie maakt dus kans op deze leuke spulletjes en kan er vervolgens lekker creatief mee aan de slag gaan.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Het is gewoon al 3 jaar geleden dat ik begon met leuke DIY video’s, foto’s en blogposts maken. Hopelijk heb ik jullie met mijn creativiteit kunnen inspireren om zelf lekker creatief aan de slag te gaan.

3 jaar SuzanCreatiefDivers, dat vraagt natuurlijk om een feestje. Dit ga ik met jullie vieren door deze leuke winactie. In de video hierboven laat ik je zien wat je kunt winnen en vertel ik je hoe je kans kunt maken op dit leuke brievenbuspakketje. Maar voor de duidelijkheid staat hieronder ook nog even uitgelegd hoe je aan deze 3 jaar bestaan winactie mee kunt doen.

Hoe kun je nu meedoen om kans te maken op dit leuke brievenbuspakketje? Dit zijn de voorwaarden:

✧ Om mee te kunnen doen aan deze winactie moet je in Nederland wonen.
✧ Verder is het heel eenvoudig je abonneert je op mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers, geeft de 3 jaar bestaan winactie video een duimpje omhoog en laat een reactie achter onder de video dat je mee doet.

Extra kans maken!
Omdat dit mijn 3 jaar bestaan winactie is, leek het mij leuk om jullie 3 extra winkansen te geven. Natuurlijk moet je wel iets doen om je naam vaker in de trekking te laten komen.

✧ Zo maak je een keer extra kans als op mijn blog SuzanCreatiefDivers abonneert. En daar een reactie achter laat onder de blogpost van deze winactie dat je mee doet.

✧ Verder kun je ook extra kans maken als je mij volgt op Facebook en daar een reactie achter laat onder het bericht van deze winactie dat je mee doet.

✧ Ook kun je extra kans maken op dit leuke pakketje als je mij volgt op Instagram. En daar onder het bericht van deze winactie een reactie achter laat dat je mee doet.

In totaal kun je er dus zelf voor zorgen dat je naam 4 keer in de trekking mee doet.

De winactie loopt trouwens van vandaag 1 mei tot 22 mei 23.59. Op mijn verjaardag 23 mei maak ik vervolgens de winnaar bekend in een aparte video. (Let goed op of jij de winnaar bent. Als ik 1 week na de bekendmaking namelijk nog geen reactie heb van de winnaar, dan trek ik een nieuwe winnaar.)

Tot de bekendmaking zullen er nog verschillende DIY’s video’s online komen, waarin ik extraatjes maak voorbij dit leuke brievenbuspakketje.

De winactie delen mag natuurlijk ook, graag zelfs. Zo kunnen ook je vrienden kans maken op dit leuke pakketje en kunnen jullie er misschien samen lekker creatief mee aan de slag.

13 reacties:

 1. Zoals op YouTube, Instagram & Facebook hier mijn reactie ☺️, heb even op je socials rond gekeken en het ziet er goed uit!🤩 leuk kanaal voor de kleine leuke dingen.

  1. De winactie sluit vanavond en ik zag dat je nog niet mee doet op YouTube!
   Om kans te maken moet je in ieder geval op YouTube bij de 3 jaar bestaan video meedoen.
   Vergeet dus niet om voor vanavond 22 mei 23.59 daar nog mee te doen, zodat je kans kunt maken op dit leuke pakketje.

 2. Echt een een hele leuke winactie! Ik doe zeker weten mee want dit zou ik super goed kunnen gebruiken

 3. Net als YouTube, Instagram en Facebook nogmaals een super leuke winactie!😍ik doe graag mee!😊

 4. Daar ben ik weer, ik heb op yt en op instagram een bericht achter gelaten, en hier natuurlijk! Van harte met je blog en yt, en alvast van harte met je verjaardag!!🎊🎊🎊 Veel succes iedereen!!❤️❤️

 5. Gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan!! En ook alvast van❤️te met je verjaardag!!🎊🎊 Super toffe winactie, ik doe zeker mee en heb alles al gedaan, behalve bij Facebook, want ik heb geen facebook. Veel succes iedereen.❤️❤️

 6. Gefeliciteerd met je 3jarige bestaan van je social creatieve video’s. Wat een leuke video’s. Heb er al een aantal bekeken. Je krijgt meteen zin om zelf ook creatief aan de slag te gaan. Ik doe graag mee met de te gekke winactie 😃

 7. Hieperdepiep hoera 🎉🎉🎉.
  Ik heb al op insta en you-tube gereageerd en wil nu ook hier een gokje wagen.

 8. Gefeliciteerd!!
  Je maakt super leuke video’s. Ik hoop dat je dat nog lang blijft doen.
  Ik doe graag mee met de winactie.

 9. Ook hier van harte gefeliciteerd met je 3jaar hobby en natuurlijk Ook met je verjaardag
  Veel liefs ilona bos – van zeijsf

  1. De winactie sluit vanavond en ik zag dat je nog niet mee doet op YouTube!
   Om kans te maken moet je in ieder geval op YouTube bij de 3 jaar bestaan video meedoen.
   Vergeet dus niet om voor vanavond 22 mei 23.59 daar nog mee te doen, zodat je kans kunt maken op dit leuke pakketje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.