Bekendmaking: Winnaar 3 jaar bestaan winactie

Het is zover de bekendmaking van de winnaar van de 3 jaar bestaan winactie. Zoals ook de voorgaande jaren maak ik vandaag op mijn verjaardag bekend wie er gewonnen heeft.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Als eerste hartelijk dank voor alle deelnemers. Tijdens deze winactie heb ik een hoop nieuwe gezichten mogen verwelkomen, maar ook verschillende trouwen kijkers herkend. En zelfs winnaars van vorige winacties die het nu iemand anders gunnen om te winnen, maar wel willen laten weten dat het weer een leuk pakketje is. Zo fijn om te horen.

In de video laat ik zien wie dat er gewonnen heeft. Eerst had ik het leuke idee de namen in ballonnetjes te doen en er dan een kapot te prikken. Mijn 3 jaar bestaan winactie heeft het alleen zo goed gedaan, (Daar ben ik heel erg blij mee natuurlijk.) dat ik dan zo’n 50 ballonnetjes moest opblazen. Daarom heb ik er toch voor gekozen om de bekendmaking van de winnaar zoals de meeste te doen, via een online loting site.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wil de winnaar mij een mailtje sturen met haar adres gegevens? Dit kan naar winactie@suzancreatiefdivers.nl met als onderwerp 3 jaar bestaan winactie.

En voor de winnaar, hopelijk heb je nog eventjes geduld. Ik ben namelijk nog bezig met het pakketje inpakken. En dan bedoel ik vooral het brievenbusdoosje dat ik zelf aan het maken ben waar dus alles in moet. Ik ben hier wel druk mee bezig en ga ook vandaag op mijn verjaardag er aan werken. Wel wil ik alles filmen voor DIY video’s, (Daardoor duurt het ook iets langer.) om jullie mee te inspireren. Leuk voor als je zelf een snail mail, swap of cadeaupakketje gaat maken.

Niet getreurd voor de genen die nu niet gewonnen hebben, er blijven leuke DIY video’s online komen. In eerste instantie nog verschillende video’s over hoe ik dit pakketje af maak. Leuk als inspiratie wanneer je aan een swap mee gaat doen of een snail mail gaat maken. En natuurlijk komt er in de toekomst wel weer een keer een nieuwe leuke winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.