Christmas presents Bullet Journal #51 100 dagen tot Kerst blog challeng

Met het maken van deze Christmas presents bullet journal was ik er blijkbaar met mijn hoofd niet helemaal bij. Aan het eindresultaat is het niet te zien, maar ik maakte ondertussen een schrijffoutje. Gelukkig kon ik het dus oplossen. Hoe ik dat deed en de rest van de Christmas presents pagina laat ik je vandaag zien.

Met het tekenen van de opzet was ik er blijkbaar al niet helemaal met mijn gedachten bij. Ik was namelijk met potlood de “r” in Christmas al vergeten op te schrijven. Waarschijnlijk doordat ik eerder die avond al vragen had getypt voor het gesprek met de arts van mijn vader. Hij heeft kanker en het was de vraag of hij nu na 6 chemokuren alsnog geopereerd zou kunnen worden. Inmiddels heeft het gesprek al plaats gevonden en blijkt hij momenteel te zwak voor zo’n zware dubbele operatie. Het zou dan namelijk om een whipple operatie in combinatie met een HIPEC gaan. Voor nu staat er dus nog even geen nieuwe chemo gepland. Ze willen kijken of mijn vader weer genoeg op kracht conditie komt om te bekijken of opereren een optie is.

Verder met de Christmas presents Bullet Journal pagina. Blijkbaar wist de camera ook al eerder dan mij dat er iets niet goed was. Van de foto’s met micron pennen was dit de scherpte foto. Maar, ik zag pas toen ik helemaal klaar was dat ik bij het woord “Christmas” de letter “r” was vergeten. Oeps, gelukkig heb ik het uiteindelijk toch nog kunnen oplossen.

Ook deze keer ging ik weer lekker met de Winsor and Newton water coulors aan de slag gegaan. Net als de vorige keer bij de Christmas wish list pagina, die op de bladzijde erlangs staat. Zo verfde ik de candy cane rand weer het zelfde. En ook het papier voor de “to buy” notities verfde ik in de zelfde kleur. Verder kregen de cadeautje de kleuren rood, blauw en groen.

Vervolgens ging ik de cadeautjes op deze Christmas presents pagina nog versieren met washi tape. Zo kregen de cadeautjes allemaal een lintje en een label. In de labels kun je dan de naam schrijven voor wie de cadeautje op dat pakje zijn.

En met een witte gelly roll pen plaatste ik alvast * om vervolgens de gekochte cadeautjes achter te kunnen schrijven.

Daarna kwam de realisatie dat ik bij de tekst Christmas presents de “r” van Christmas vergeten was. Meteen ging ik bedenken hoe kan ik dit oplossen. En zo kwam ik bij het idee om met de witte gelly roll pen over de tekst heen te gaan. Natuurlijk probeerde ik dit wel eerst achterin de Bullet Journal uit, om zeker te zijn dat het hiermee lukte. En het werkte, dus weer de filmopstelling goed zetten en filmen. Eerst de tekst weg halen en dan opnieuw en goed met micron pen neerschrijven.

Hierna was de Christmas presents pagina voor deze 100 dagen tot Kerst blog challenge helemaal af.

Van de Christmas presents Bullet Journal pagina heb ik op mijn YouTube-kanaal ook een video met gezellig kerstmuziekje.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hoe los jij een schrijffoutje op in je bullet journal?

Ik vind het heel leuk om ook te zien hoe jullie creaties er uit zien,
Als je iets plaatst op Instagram tag mij dan @SuzanCreatiefDivers of gebruikt #SuzanCreatiefDivers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.