Christmas wish list Bullet Journal #73 100 dagen tot Kerst blog challenge

Deze christmas wish list bullet journal pagina is de eerste bullet journal pagina die ik online deel. Ik heb wel al eens vaker bullet journal pagina’s gefilmd, maar nooit geplaatst. Wil je weten hoe dat komt, lees dan snel verder.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik heb nog nooit een bullet journal video geplaatst, omdat ik zo opzag tegen het inspreken van de voice over. Dat kost mij lichamelijk gewoon zoveel energie, waardoor ik zo ook steeds minder graag video’s maakte. Dus heb ik besloten om het anders proberen te gaan doen, namelijk video’s zonder voice over. Hier heb ik wel lang over nagedacht, want het voelt een beetje als een stap achteruit. (Dus een beetje een challenge in deze 100 dagen tot Kerst blog challenge) Maar op deze manier komen er hopelijk wel weer video’s online om jullie te inspireren. Laat mij ook vooral weten wat jij hiervan vindt. Kijk jij bijvoorbeeld al (DIY) video’s zonder voice over? Of sla je die juist over? Zelf kijk ik beide varianten, dus ik ben heel benieuwd heb jij een voorkeur of niet?

Het tekenen (H2 potlood) van de christmas wish list pagina heb ik trouwens niet gefilmd. Daar is op beeld namelijk nog niet zoveel van te maken, zoals je ook op de foto kunt zien. Je ziet wel al een beetje een envelop met een brief die nog uitsteekt. Daarboven maakte ik de tekst “Christmas wish list” en bovenaan de brief staat nog “Dear Santa,”. Verder tekende ik rondom een rand die hopelijk een candy cane effect gaat geven.

Ik begon dus bij het filmen met alles overtekenen. Hiervoor gebruikte ik micron pennen in maat 01, 03, 05, en 08. In de video laat ik zien waar ik welke maat gebruik.

Vervolgens ging ik met Winsor & Newton cotman water coulors aan de slag. In totaal gebruikte ik maar 4 verschillende kleuren. Namelijk rood, rood gemengd met oranje, donker blauw en de lichtste bruine heel erg verdund met water.

En als laatste plakte ik nog een stukje washi tape op de christmas wish list. De sterretjes op de washi tape kwamen hierbij precies tussen de lijntjes op de wish list uit. Deze stap was ik trouwens bijna vergeten te filmen. Maar als ik iets bedacht heb, dan wil ik het ook graag zo hebben. Dus alles weer proberen hetzelfde in beeld te leggen om nog het plakken van een stukje washi tape te filmen. Ik vind wel dat het strookje washi tape de wish list helemaal afmaakt.

In de video op mijn YouTube-kanaal laat ik zien hoe ik deze Christmas wish list pagina maakte met een lekker kerstmuziekje op de achtergrond.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wel heb ik met deze video weer gemerkt dat het maken van een video veel tijd kost. Eerst de filmsetting klaar zetten, dan filmen vervolgens nog monteren. En dat is dan nog buiten de foto’s voor de blogpost en het typen van de blogtekst. Gelukkig scheelt het wel nog een heleboel tijd nu ik er geen voice over bij heb gedaan. Want dan moet je die ook nog inspreken en dat ging bij mij nooit in een keer vloeiend. Wat bij het monteren van de voice over weer voor extra werk zorgde. Dus ik hoop dat de video’s zonder voice over ook bekeken gaan worden.

Zou jij het erg vinden als ik geen voice overs meer bij video’s zou doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.