December omslag Bullet Journal #30 100 dagen tot Kerst blog challenge

Met nog 30 dagen tot kerst wordt het wel tijd voor de december omslag in mijn bullet journal. Hier maakte ik natuurlijk foto’s en een video van om jullie leuke inspiratie te geven voor je eigen bullet journal.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor deze december omslag, die ik maakte voor mijn 100 dagen tot Kerst blog challenge hoefde ik weinig te tekenen. Ik had namelijk bedacht om er met die cuts van Decotime een gezellige december omslag pagina van te maken.

Met de micron pennen trok ik de lijnen voor de candy cane rand over. En verder nog de omlijning van het woord december.

Daarna ging ik aan de slag met de Winsor and Newton water coulors. Hiermee verfde ik de candy cane rand rood en december vulde ik met verschillende tinten groen.

Vervolgens wilde ik dus met die cuts uit een luxe paper block van Decotime aan de slag. Om gemakkelijker te kunnen bekijken welke die cuts ik wilde, haalde ik ze eerst allemaal uit het luxe paper block.

En zo werd deze gezellige kamer mijn december omslag. Lekker knus met een haard, kerstboom, cadeautjes op een slee en bij de boom. Verder nog een stoel met pantoffels en wat lekkers om te eten en drinken. Wat mij betreft allemaal dingen die goed bij december passen.

Natuurlijk filmde ik ook deze bullet journal pagina, de video hiervan staat op mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers  Zo kun je leuke inspiratie bekijken en naar een gezellig kerstmuziekje luisteren, terwijl je lekker je eigen december omslag maakt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Gebruik jij wel eens die cuts in je bullet journal?

Als je mijn op Instagram volgt en je deelt een keer een door mijn geïnspireerde creatie, tag mijn dan @suzancreatiefdivers of #SuzanCreatiefDivers ik zou het namelijk heel leuk vinden om ook jullie creaties te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.