Divers vandaag: 6x DIY kerstbal Action

In deze blogpost laat ik het 6x DIY kerstbal pakket van de Action zien. Met dit pakket kun je zelf gemakkelijk 6 leuke kerstballen in elkaar zetten en mooie versieren.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De inhoud van het 6x DIY kerstbal pakket (€1,99) van de Action:
✧ 4 kartnonenplaten met de onderdelen voor 6 kerstballen erin voor gedrukt
✧ Crème geel lint
✧ Gouden glitterlijm

Op de doos kun je zien welke 6 varianten kerstballen erin zitten. Dit pakket is goud van kleur. In de winkel was er ook een zilver en een wit pakket.

De instructies van hoe je de kerstbal in elkaar zet, kun je op de achterkant van de doos vinden.

Als eerst druk je de onderdelen uit het karton. Voor een kerstbal heb je 2 keer het zelfde kerstbalfiguur nodig, 2 middelmaat ringen, 2 kleine ringen en een grote ring.

Vervolgens steek je de 2 kerstbalfiguren in elkaar. Daarna doe je de grote ring er tot de helft overheen. Gevolgd door een middelmaat ring en dan een kleine. Dit doe je aan beide kanten van de grote ring.

Dan is de kerstbal klaar. Nu nog mooi versieren. Hiervoor zit er in het pakket een tube gouden glitterlijm.

Vervolgens er nog een lint aan om de kerstbal op te kunnen hangen. Om dit te doen knip je het crème gele lint dat in het pakket zit in zessen. (Voor iedere kerstbal een even groot stuk.)

6x-diy-kerstbal-action-ster-met-glitterlijm

Een klein min puntje: Ik vind wel dat je veel afval overhoud van dit DIY pakket. (Als de onderdelen dan toch al voorgedrukt worden, waarom dan niet geheel uitgesneden en alleen de onderdelen tot pakket verpakken?)

6x-diy-kerstbal-action-over-van-de-kartonnenplaten

Buiten de meegeleverde versier spullen kun je met wat extra spulletjes de kerstballen ook in jouw stijl versieren. Zo verfde ik 1 ster zilver, de randen van 1 kerstboom goud, maakte ik een rood lint aan de kerstbal met het hert, versierde ik een andere kerstboom met metallic confetti en beplakte ik de sierkerstbal met washi tape. Je kunt dus alle kanten op met deze DIY kerstballen.

6x diy kerstbal-action-alle-kerstballen

Hoe zou je deze kerstballen versieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.