Divers vandaag: Back 2 school overzicht

Eerst laat ik je in deze blogpost een back 2 school overzicht van vorig jaar zien. Toen gebruikte ik steeds onderdelen van een snelhechter. Voor een agenda, etui en bij het versieren van klappers en schriften.

back 2 school overzicht

Vorig jaar gebruikte ik telkens delen van een snelhechter. In dit back 2 school overzicht laat ik zien wat voor DIY’s ik vorig jaar met een snelhechter maakte.

Zo maakte ik met de voorkant van een snelhechter een lava venster in een agenda. Door de baby olie en blauwe voedingskleurstof in het venster kreeg je het effect van een aqua agenda. (Klik hier voor de video.)

Daarnaast maakte ik van de achterkant van de snelhechter een etui. (Klik hier voor de video.)

Ook liet ik zien hoe ik een schrift en klapper decoreerde, handiger en steviger maakte. Voor het handiger en steviger maken gebruikte ik nog de delen die van de snelhechter over waren. Zo gebruikte ik onder andere de rug voor het verstevigde van de rug van een schrift. Het snelhechter stukje zelf plakte ik aan de binnenkant van het schrift. Op deze manier kun je losse blaadje met noties of uitleg namelijk netjes bij elkaar houden. Vervolgens knipte ik de label strook nog in stukken om een klapper mee te labellen.

Wat er ook nog bij dit back 2 school overzicht past is dit origami prullenbak huisje. (Klik hier voor de video.) Zo heb je een leuk prullenbakje op je bureau om afval in te doen.

En een notie boekje kan ook heel handig zijn. Dit origami boekje (Klik hier voor de video.) met een paar bladzijdes vouw je van een vierkant stuk papier.

Houd mijn blog deze week in de gaten voor nog meer back 2 school DIY’s.

Welke van deze DIY’s vind jij het leukst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.