Divers vandaag: Categorieën wisselen

De afgelopen tijd was het bloggen best onregelmatig, zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt. Ik hoop dat mijn gezondheid het nu weer meer toe gaat laten dat ik lekker creatief aan de slag kan. Wel wil ik hierdoor wat gaan veranderen om het mijzelf gemakkelijker te maken. Ik wil namelijk met de categorieën gaan wisselen, zodat deze beter uitkomen voor de DIY’s die ik wel kan maken.

Divers vandaag: Categorieën wisselen

Wat er gaat veranderen.
Ik ga dus met de categorieën wisselen. De categorieën staan dus niet meer vast zoals dat nu was. Waarbij in de oneven weken op maandag techniek: Tips & Tricks, woensdag Origami zo, vrijdag Smikkelblog en op zondag Wat een week. En in de even weken op maandag Divers vandaag, woensdag Woensdag mag dag, vrijdag Inpakken speciaal en op zondag Wat een week. Woensdag mag dag blijft in ieder geval wel op de woensdag. De andere categorieën van door de weeks zullen dus wisselend voorbij komen.

De indeling behouden.
Ook al komt deze blogpost op dinsdag online, toch wil ik in het vervolg de weekindeling wel blijven behouden. Dat betekend blogposts op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Of het mij lukt om iedere week 4 blogposts online te laten komen weet ik nog niet. Het kan door mijn gezondheid namelijk voorkomen dat er minder blogposts online komen.

Het weekoverzicht op zondag.
Verder wil ik Wat een week gewoon op zondag online laten komen. Om zo aan het einde van de week even een samenvatting van mijn week te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.