Divers vandaag: De winnaars van de 1 jaar winactie

Begin deze maand bestond mijn blog en YouTube-kanaal 1 jaar. Hiervoor bedacht ik een leuke winactie. En om het feest compleet te maken maak ik vandaag op mijn verjaardag de winnaars van de 1 jaar winactie bekend.

De winnaars van de 1 jaar winactie

Om te vieren dat mijn blog suzancreatiefdivers.nl en mijn gelijknamige YouTube-kanaal 1 jaar bestaan, kon je een leuk samengesteld pakketje winnen. En om het ook feestelijk af te sluiten maak ik vandaag op mijn verjaardag de winnaars bekend.

Dit pakketje stelde ik namelijk 2 keer hetzelfde samen. 1 pakketje voor de volgers van mijn blog en 1 voor de volgers van mijn YouTube-kanaal.

Ook versierde ik de brievenbusdoosje nog. Hoe ik dat deed laat ik volgende week zien. Want deze week komen er verder geen blogposts meer online om even bij te kunnen komen van mijn verjaardag.

De winnaars van de 1 jaar winactie.
En dan nu wie er gewonnen hebben:
Blog: Dieuwke van Boven
YouTube: Alyssa van Hoek

Dus als jullie mij een mailtje willen sturen met als onderwerp “1 jaar winactie” naar winactie@suzancreatiefdivers.nl en waarin je je naam en adres vermeld. Dan kan ik de pakketjes zo snel mogelijk naar jullie opsturen. Zodat jullie er lekker creatief mee aan de slag kunnen.

Aan alle andere deelnemers bedankt voor het meedoen en hopelijk kan ik jullie blijven inspireren met mijn creatieve DIY’s.

2 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.