Divers vandaag: Dromenvanger

Wil jij leuke dromen dromen! Misschien is het dan een idee om zelf een mooie dromenvanger te maken. En wie weet droom je vervolgens over allemaal leuke dingen. Of maak je er iemand anders blij mee door er een cadeau te geven. Ik laat je in ieder geval zien hoe je deze dromenvanger kunt maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Eindelijk maakte ik zelf een dromenvanger.
Ik heb al vaak dromenvangers gezien en dat ik dan dacht die wil ik ook zelf een keer een maken. Nu was het zover en maakte ik er meteen een DIY video over. Zodat ook jij aan de slag kunt om er zelf een te maken. Wie weet wat voor mooie dromen je dan gaat dromen. Maar je kunt er natuurlijk ook iemand een cadeau geven.

Wat ik voor deze dromenvanger gebruikte:
✧ Een metalen ring (diameter 13 cm)
✧ Borduurgaren (blauw en roze)
✧ Kraaltjes (blauw en roze)
✧ Veertjes

En bij het maken nog:
✧ Een zelf getekend ontwerp
✧ Een schaar
✧ Liniaal
✧ Een naald met draaddoorhaler
✧ Een haaknaald
✧ Lijm

Web en versierde slingers.
In de video leg ik eerst uit hoe je de metalen ring inwikkelt met borduurgaren. Daarna ga ik verder met het web. Die ik in 2 kleuren maakte, hierbij laat ik ook zien hoe ik kraaltjes in het web verwerkte. Vervolgens haakte ik nog een ophanglus. En als laatste laat ik zien hoe je de versierde slingers onderaan de dromen-vanger kunt maken en bevestigd.

Deze dromenvanger winnen!
Je kunt trouwens ook nog kans maken op deze dromenvanger. Die maakt namelijk onderdeel uit van mijn 2 jarig bestaan winactie. Daar kun je nog tot en met 22 mei aan mee doen. Je moet dus wel snel zijn om nog kans te maken. In de video hieronder vertel ik je hoe je mee kunt doen en wat je buiten deze mooie dromenvanger nog meer kunt winnen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welke kleuren zou jij gebruiken voor een dromenvanger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.