Divers vandaag: Handlettering kit Action + Handlettering

Een tijdje terug zag ik dat ze bij de Action een handlettering kit hadden. Toen vroeg ik mijn moeder er 2 voor mij te kopen. Een handlettering kit om zelf mee aan de slag te gaan. En een voor mijn 2 jarig bestaan winactie.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Het lijkt mij namelijk leuk om nog wat meer met handlettering aan de slag te gaan. En met deze handlettering kit kan ik wel weer een tijdje oefenen. De kit is namelijk compleet met zowel papierwaar als andere benodigdheden voor handletteren. Daarom liet ik mijn moeder 2 kits kopen. Ook 1 voor in de winactie, zodat een van jullie lekker aan de slag kan met handletteren. Helaas kon ik alleen niet alles van de handlettering kit in het winactie pakketje doen. Er zit namelijk best wel veel in de kit en ik wilde van mijn 2 jarig bestaan winactie een brievenbuspakketje maken. (Dan kan de winnaar het pakketje ook ontvangen als zij/hij niet thuis is.)

Wat zit er in de handlettering kit (€3,49) van de Action:
✧ Een liniaal van 20 cm
✧ Een gum
✧ Een potlood
✧ Een fineliner
✧ Een brush pen
✧ Kraft kleurige gift tags 5 stuks
✧ Dubbelgevouwen kraft kaarten met enveloppen 5 stuks
✧ Dubbelgevouwen witte kaarten met enveloppen 5 stuks
✧ Kraft kleurige papieren zakjes 5 stuks
✧ Licht beige kleurige stevige kaartkartonnen 10 stuks
✧ Een blanco schriftje
✧ Een papiertje met uitleg en inspiratie

Het enige dat ik echt mis in deze kit is een puntenslijper om het potlood te kunnen slijpen.

In de video laat ik vervolgens ook nog zien hoe ik met een handlettering aan de slag ging. Zo gebruikte ik eerst het blanco schriftje om de tekst die ik wilde handletteren vorm te geven en een beetje te oefenen. Daarna maakte ik dit op het kaartkarton dat in de handlettering kit zit. Vervolgens ging ik met de fineliner over de buiten randen van de letters. Met de brush pen maakte ik daarna de ruimte binnen de fineliner lijntjes ook zwart.

En als laatste bedekte ik een zin met een krassticker, (Hier komt nog een aparte video van online.) waar de vraag: “Wil jij je op mijn kanaal abonneren?” onder tevoorschijn kwam. Abonneren is geheel gratis en zo blijf je op de hoogte wanneer er nieuwe video’s van mij online komen. Daarnaast help je mij hier ook mee om weer aan de voorwaarden te voldoen, zodat ik weer een kleine beetje met mijn video’s kan verdienen. Daarvan kan ik dan nieuwe DIY spulletjes kopen om nog meer leuke video’s voor jullie te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.