Divers vandaag: Heat embossing met lijm!

Heat embossing met lijm! Omdat de watermerkstift uit de heat embossing starter kit van de Action het niet goed deed, probeerde ik lijm uit. In de video van vandaag laat ik je zien of dit werkt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor deze DIY probeerde ik de starter kit heat embossing van de Action uit. Dit was voor mij meteen ook de eerste keer dat ik heat embossing uitprobeerde. Wanneer ik maar een kleine stukje had gehad om met heat embossing te doen, dan had ik ook de stift uit de kit gebruikt. (De smalle kant werkte wel, alleen de brush kant niet zo goed.) Maar deze quote is ongeveer 1 A4tje groot en ik wilde niet het risico lopen dat ik de quote niet helemaal af kon maken. Dus had ik iets anders nodig waar de embossingpoeder op bleef pakken en met de heating tool mooi gaat glanzen. Uiteindelijk maakte ik met heat embossing met lijm dus de quote “Add a little confetti to each day” op kaartkarton.

In de eerste 3 en een halve minuut van de video leg ik aan de hand van de eerste 2 letters uit hoe ik heat embossing met lijm. De rest van de quote “Add a little confetti to each day” volgt in een timelapse.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Probeer jij ook wel eens andere dingen uit als iets niet op de standaard manier wil lukken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.