Divers vandaag: Herfstkrans

Deze keer een DIY met spulletjes uit de natuur. Zo kun je met blaadjes in verschillende kleuren, dennenappeltjes, eikeltjes en kastanjes dus deze mooie herfstkrans maken. Deze kun je vervolgens met vogelvoer erin buiten aan de muur hangen, maar je kunt het ook leuk als decoratie op een schaal leggen met een kaars of vaasje bloemen in het midden.

herfstkrans

Voor het maken van deze herfstkrans heb je de volgende materialen nodig:
✧ Strokrans
✧ Blaadjes in verschillende kleuren
✧ Dennenappeltjes
✧ Eikeltjes
✧ Kastanjes
✧ Krammen en ijzerdraad

De herfstkrans maken.
Bij het maken van deze krans bedek je de strokrans eerst met verschillende kleuren blaadjes. Deze maak je vervolgens met krammen of de decoratie (De dennenappeltjes, eikeltjes en kastanjes.) vast. Hiervoor bevestig je natuurlijk wel eerst ijzerdraad aan de decoratie. Uiteindelijk gebruikte ik toch de langere dennenappels niet, omdat ik deze best groot vond.

Zo kun je zelf met herfstspulletjes uit de tuin en het bos gemakkelijk een heel mooie herfstkrans maken. Je hebt verder dan alleen nog een strokrans, wat krammen en ijzerdraad nodig. Vervolgens legde ik de krans dan op een schaal en zetten een kaars in de krans. Maar je kun de krans natuurlijk ook buiten aan de muur hangen met een bolletje vogelvoer in het midden.

Gebruik jij wel eens spulletjes uit de natuur voor een DIY?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.