Divers vandaag: Kralen decoratie Hello

Een tijdje terug zag ik op pintrest allemaal leuke kralen decoraties. Dus haalde ik de kraaltjes uit de kast tevoorschijn en ging ik zelf ook aan de slag. Om vervolgens aan jullie uit te leggen hoe jij zelf ook leuke kralen decoraties kunt maken, filmde ik deze kralen decoratie Hello tekst.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Bij het maken van de kralen decoraties die ik Instagram deelde, gebruikte ik visdraad en kleine kraaltjes (Rocailles). Om in een video aan jullie uit te kunnen leggen hoe je een kralen decoratie maakt, waren het visdraad en de kleine kraaltjes niet handig. Beide kon ik niet echt duidelijk in beeld krijgen. Dus ging ik op zoek naar een iets grotere kraal en kwam ik bij Hama strijkkralen uit. Verder gebruikte ik zwarte draad, wat op beeld wel goed te zien is.

In de video laat ik je eerst zien hoe je een begin rij maakt. Verder leg ik je uit hoe je een volgende rij meer dan 1 kraal breder kunt maken. Vervolgens laat ik je zien hoe je het grootste deel van de kralen moet rijgen. Ook leg ik uit hoe je terug gaat nadat je een rij echt veel breder hebt gemaakt. Daarnaast laat ik je zien hoe je met een nieuwe draad begint en de oude wegwerkt. Aan het einde leg ik uit hoe je een nieuwe rij juist smaller kunt maken. En als laatste laat ik nog een keer zien hoe je de draden wegwerkt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Naast deze kralen decoratie Hello, maakte ik nog verschillende andere kralen decoraties. Hiervoor zocht ik op internet met de term brick stitch pattern en dan cactus, donut of elephant. Ook maakte ik een paar patronen zelf met behulp van brick stitch pattern paper.

De kralen decoraties kun jij trouwens allemaal winnen! Bekijk hiervoor mijn 3 jaar bestaan winactie. En houd mijn YouTube-kanaal goed in de gaten, want er komen nog meer DIY video’s met extraatjes voor in het brievenbuspakket dat je kunt winnen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zou jij met de kleine kraaltjes aan de slag gaan of juist met de grotere Hama kralen?

2 reacties:

  1. Ik ga de video zeker bekijken en misschien ga ik er ook een maken. Eerst maar eens kijken hoe het werkt.
    Het ziet er in ieder geval heel leuk uit. Spannend.👍😘💋

    1. Dankje, als je er zelf een gaat maken ga je dan voor de Hama kralen of juist de kleinere? Doordat ik voor deze video met de Hama kralen aan de slag ging, vind ik de grotere kralen eigenlijk ook heel leuk. Je zou hier bijvoorbeeld ook leuke onderzetters mee kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.