Divers vandaag: Quote van papiersnippers “Enjoy the little things”

Na het maken van confetti had ik een hoop papiersnippers over. Zonde natuurlijk om dat weg te gooien. Dus had ik het idee een quote van papiersnippers te maken. En dat werd de quote “Enjoy the little things”.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Het idee van deze DIY (een quote van papiersnippers) ontstond doordat ik na het maken van confetti een hoop papiersnippers over had. En de quote “Enjoy the little things” leek mij hier heel mooi bij te passen.

Deze quote maakte ik trouwens op de deksel van het brievenbusdoosje voor mijn 3 jaar bestaan winactie. (De winnaar heeft het pakketje al ontvangen.) Bij het beplakken verdeelde ik de quote “Enjoy the little things” quote horizontaal in 5 kleurlagen.

En ik had zoveel papiersnippers over dat ik ook de achtergrond helemaal beplakte, hierbij wisselde ik de kleuren telkens af. Op deze manier kun je van papiersnippers die je normaal misschien weg zou gooien dus iets moois mee maken. En het is ook nog lekker ontspannend om te doen. Leuke bezigheid tijdens het kijken van een film of serie.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Maak jij leuke dingen van papierresten die overblijven?
En zo ja, wat maak jij er dan van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.