Divers vandaag: Rietjes roos

Vorige week liet ik al een aantal Valentijn DIY’s zien en daar ga ik deze week nog even mee door. Voor de DIY’s van deze week ben ik aan de slag geweest met rietjes. Zo laat ik je vandaag zien hoe je een rietjes roos kunt maken. Op deze manier kun je ook low budget je Valentijn iets moois geven.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor de rietjes roos uit de video gebruikte ik 3 stukken rietjes van 35 cm. (Hiervoor knipte ik 2 roze rietjes van 70 cm doormidden en gebruik je 3 van de 4 stukken.) Ook heb je nog een stuk rietje nodig voor de steel van de roos. (Hiervoor knipte ik 1 groen rietje in vieren en gebruikte daar 1 stuk van.)

In de video laat ik je zien hoe je de roos maakt. Zo kun je 1 roos geven of zelf in een vaasje zetten, maar je kunt er ook een paar of een heel boeket van maken.

Wil je een grotere en meer echt lijkende roos maken dan is de nylon roos die ik eerder al eens liet zien misschien wel iets voor jouw.

Een bloem zet je natuurlijk in een vaas. Met deze bloemen kan dat zelfs in een origami vaas, omdat ze geen water nodig hebben.

Zo kun je op een low budget manier ook iets leuks maken om aan je Valentijn te geven. En het is natuurlijk ook heel leuk om zelf iets gemaakt te hebben.

Geef jij bloemen met Valentijn?
Zou je ook neppe zelfgemaakte bloemen als deze geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.