Divers vandaag: Stempel spons maken

Met een eigen patroon stempelen. Dat kan, die maak je gewoon zelf van een spons. Zo heb je een stempel spons met je eigen motief.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Een stempel spons maken.
Hiervoor heb je dus een spons nodig. Verder een stift om het patroon er op te tekenen. Dan nog een stanleymes om je motief mee in te snijden. Vervolgens een potlood of de stift die je ook al gebruikte om het patroon te tekenen om de zijkant mee af te tekenen. En als laatste een schaartje om langs het motief een laagje spons weg te knippen.

Nu is de spons klaar voor gebruik.
De spons kun je voor van alles gebruiken zoals bijvoorbeeld effen inpakpapier opleuken of als achtergrond voor een kaartje. Zelf liet ik zien hoe ik de deksel van een snailmail doosje op fleurde. Het snailmail doosje is trouwens te winnen met inhoud.

Snailmail doosje winnen.
Wil jij de ontvanger van dit leuk gevuld snailmail doosje zijn?
Dat kan dit is wat je daar voor moet doen:

Post een van de foto’s uit deze blogpost of die van vorige week waar ik uitleg geef over het snailmail doosje op Facebook
Zet er een link bij naar deze winactie: https://www.suzancreatiefdivers.nl/techniek-tips-tricks-snailmail-doosje-winactie/

Wat je er verder voor tekst in zet mag je helemaal zelf weten. (Je kan mij bijvoorbeeld taggen in je post (@Suzancreatiefdivers.nl), maar dat is niet verplicht!) Maak er iets leuks van. (Ik zou het ook heel leuk vinden als je mijn Facebook pagina wilt liken.)

• Stuur een mail naar winactie@suzancreatiefdivers.nl met als onderwerp Snailmail. Zet daarin: de link naar jouw Facebook post (zorg wel dat deze post openbaar te zien is, dan kan ik hem ook zien!). Laat verder in de mail alvast je adres achter, dan is het een verrassing wanneer het snailmail doosje bij jouw op de deurmat valt. Als jij de winnaar bent. (Alle adressen die ik niet gebruik verwijder ik vanzelfsprekend weer gewoon. Ik doe er niets geks mee!)

Je kunt ook deze week nog mee doen. De snailmail (verjaardag) winactie is verlengt tot en met 5 juni.

Een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.