Divers vandaag: Valentijns nagellakpatroon

Toen mijn zus afgelopen weekend voor carnaval met nagellak aan de slag ging, besloot ik een Valentijns nagellakpatroon te proberen. Hier maakte ik foto’s van, zo kon ik toch nog een Valentijns DIY posten. Het nagellakken lukte net met mijn rechterhand.

Wil jij met Valentijn je nagels mooi gelakt hebben, maar eens iets anders dan allemaal effen nagels. Dan vindt je dit Valentijns nagellakpatroon misschien een leuke eyecatcher. Doordat ik nog steeds last van mijn rechterhand heb, (Zie hiervoor “Wat een week: Controleafspraak”.) maakte ik alleen op mijn linker ringvinger een Valentijns nagellakpatroon.

Wat ik hiervoor gebruikte:
✧ Roze nagellak (Etos)
✧ Licht roze nagellak (Maybelline new york color show)
✧ Top coat nagellak (Essence)
✧ Holo stripes nail art stickers (Essence)
✧ Stukje spons
✧ Pincet
✧ Nail art duo stylist (Essence)

Als eerste lakte ik alle nagels met roze nagellak. Wanneer tijdens het lakken per ongelijk langs je nagels gaat, kun je dit vaak door je handen met afwaszeep te wassen er vanaf krijgen. Natuurlijk moet de nagellak wel droog zijn voordat je dit doet.

Vervolgens plak je vooraan de nagel in beide richtingen schuin 3 holo stripes, die je aan beide kanten laat uitsteken. Hierdoor vorm je ruitjes op de nagel. Daarna breng je op het stukje spons de licht roze kleur nagellak aan. Dan dep je hiermee vooraan op je nagel over de holo stripes heen. Dit doe je tot dat je de kleur dekkend genoeg vindt

Daarna haal je met een pincet de holo stripes er weer vanaf. Nu heb je licht roze ruitjes op de roze ondergrond.

Hier zou je het natuurlijk al bij kunnen laten.

Maar voor een echt Valentijns nagellakpatroon maakte ik er met de licht roze nagellak er ook nog een hartje op. Om dat te doen gebruikte ik een nail art duo sylist. Hier zitten 2 bolletjes aan, aan de ene kant een grote en aan de andere kant een kleine. Voor het maken van dit hartje gebruikte ik de grote om 2 rondjes langs elkaar te plaatsen die de bovenkant van het hartje vormen. Met het kleine bolletje plaats je hier een stipje in het midden onder. Vervolgens verbind je deze 3 stippen met het kleine bolletje, waardoor er dan een hartje ontstaat.

Wanneer jij dan vindt dat je klaar met je nagel versieren met nail art, kun je deze het best nog even met een transparante top coat aflakken. Op deze manier blijft je mooi creatie ook langer mooi.

En je hoeft echt niet alle nagels te versieren, zoals je hier kunt zien is het ook mooi als er 1 nagel Valentijns nail art heeft.

Versier jij je nagels ook wel eens met nail art?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.