Divers vandaag: Winactie inpakken

Afgelopen week ging ik de cadeautjes voor de winactie inpakken. Dit was nog best een hele klus. Zeker omdat het niet 1 maar 2 pakketjes zijn die ik hetzelfde inpakte. Doe jij eigenlijk al aan de winactie mee?

winactie inpakken

Als eerste maakte ik harten doosjes om een paar van de washi tape rolletjes in te doen. De rest van de washi tape legde ik zo verspreid in de brievenbusdoos.

Het notitie boekje pakte ik eerst in met roze cadeaupapier. Daarna verdeelde ik er confetti over, dat ik met een laag folie inpakte.

Voor het mandala kleurboek maakte ik schuine gekleurde stroken in het cadeaupapier waar ik mee inpakte.

En de fineliners om in het kleurboek of om mee te handletteren, deed ik in een cadeauzakje met bladwaaier.

Om er voor te zorgen dat het kaartkarton niet kapot zal gaan bij het uitpakken, pakte ik het in zonder plakband.

Bij de dubbelzijdige tape vouwde ik eerst het karton van de verpakking om, zodat het gemakkelijker in te pakken is. Vervolgens versierde ik het door met linten en tape te weven.

De kaart die ik met kleur handletterde gebruikte ik om de paperclips (Ook van de zelf gevormde die ik bij de kaart liet zien.) in te verpakken. Om er voor te zorgen dat de paperclips uiteindelijk niet door het hele pakketje liggen deed ik ze aan een cadeaulintje.

Voor de sticker vellen maakte ik een envelop hart. Bij het open maken van de envelop ontstaat er een soort doosje. Op deze manier raken de stickervellen ook niet beschadigd bij het uitpakken.

Als laatste het cadeaupapier voor de winactie inpakken. Dit was nog even puzzelen om ook van beide soorten in het pakketje te krijgen. Daarvoor rolde ik het cadeaupapier heel strak op en maakte ik het vast met decolint rozen.

Verder deed ik een paar cadeautjes voor de winactie inpakken op nog niet uitgelegde manieren. Hier komen in de loop van deze week nog blogposts over online. Zoals dit cadeautje met schuine strook.

En komende vrijdag laat ik zien hoe je dit doosje met 9 vakken kunt maken. Hier kon ik de gekleurde miniwasknijpertjes mooi in doen.

Op dezelfde manier deed ik ook de cadeautjes van het andere pakketje van de winactie inpakken. Je kunt trouwens nog steeds zowel via mijn blog als op YouTube met de winactie meedoen.

Welke manier van inpakken vind jij het mooist?

2 reacties:

  1. Wat een leuke manieren om in te pakken zeg! Dan zijn mijn pakketjes toch wel erg saai…
    De cadeautjes met stroken over het inpakpapier vind ik er erg mooi en netjes uitzien, maar die met confetti en folie vind ik wel heel leuk en creatief! Nog niet eerder zoiets gezien! Eerst volgende cadeau die ik ga inpakken, ga ik denk ik op die manier doen.

    1. Dankje, zo leuk om te horen dat ik je heb kunnen inspireren voor het inpakken van je eerst volgende cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.