Divers vandaag: Winactie! SuzanCreatiefDivers.nl bestaat 1 jaar!

Het is feest! SuzanCreatiefDivers.nl bestaat 1 jaar! Dit ga ik samen met jullie vieren door een winactie. En niet zomaar 1 ik ga namelijk 2 pakketjes verloten. Je kunt zowel via mijn blog als YouTube-kanaal meedoen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

SuzanCreatiefDivers.nl bestaat 1 jaar!
Ik ben gewoon al 1 jaar aan het bloggen. Dit zijn zoals je waarschijnlijk wel al weet vooral DIY blogs en video’s. Daarom heb ik voor deze winactie ook 2 DIY pakketjes samengesteld. Ja, 2! Een verloot ik onder jullie bloglezers en een verloot ik via het bijbehorende Youtube-kanaal.

De inhoud van de pakketjes.
Het worden wel 2 dezelfde pakketjes, zodat het niet uitmaakt of je via mijn blog of via mijn Youtube-kanaal mee doet. (Het worden trouwens brievenbuspakketjes, zo hoef je namelijk niet thuis te zijn om ze te kunnen ontvangen.)

In beide pakketjes zitten de volgende spulletjes:
✧ Patronen karton
✧ Gekleurde miniwasknijpertjes
✧ Paperclips (Vraagteken en spreekwolken.)
✧ Cadeaupapier (2 soorten.)
✧ Notitieboekje
✧ Sticky notes boekje
✧ Stickervellen
✧ 2 pakjes washi tape
✧ Dubbelzijdige tape
✧ Kleuren voor volwassenen mandala boek
✧ Setje gekleurde fineliners

In de video op mijn kanaal laat ik de spulletjes die je met 1 van de 2 pakketjes kunt winnen ook zien.

Winactie! SuzanCreatiefDivers.nl bestaat 1 jaar!

Hoe kun je mee doen!
Om aan deze winactie mee te doen moet je wel in Nederland wonen. (Sorry voor diegene die mij buiten Nederland volgen. Helaas worden de kosten anders namelijk te hoog.) Vervolgens zijn er 2 manieren om kans te maken op een pakketje.
Via mijn blog door een reactie achter te laten onder deze blogpost dat je graag mee wilt doen. Vermeld hierin ook de naam waaronder je mij volgt op Facebook. (Door mij te volgen op Facebook blijf je op de hoogte van wat er op mijn blog gebeurt.)
Via mijn YouTube-kanaal door een reactie onder de video achter te laten dat je kans wilt maken op 1 pakketje. En door je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. (Zo blijf je op de hoogte van mijn video’s.)

Wil je meer kans maken doe dan via mijn blog en YouTube-kanaal mee.

Hoelang kun je meedoen aan de winactie?
De winactie loopt van 1 mei tot en met 22 mei 23:59.
Vervolgens maak ik op mijn verjaardag 23 mei de winnaars bekend.

De winnaars van de 1 jaar winactie:
Blog: Dieuwke van Boven
YouTube: Alyssa van Hoek

Hartelijk Gefeliciteerd!

Verder info vindt je in de blogpost: De winnaars van de 1 jaar winactie.

9 reacties:

 1. Hoi ik doe ook mee via yt zoals ik al zei je bent echt heel goed in knustelen wist jij dat jij mij voorbeeld ben van het knutselen elke keer toen jij een video maakten toen ging ik het na maken maar hopelijk win ik van je Blog of yt je bent echt heel mooi

  LY❤💋💞😊😙😊💙💋💞💋😀

  PS ik heb geen website
  Srry

  Gr. Ruwaydah rabiah

 2. Gefeliciteerd!! Wat een leuk pakket. Daar doe ik graag mee mee. Ik volg je via fb met Dieuwke van Boven

  1. Hartelijk Gefeliciteerd! Je hebt gewonnen.
   Als je mij even een mailtje wilt sturen met je gegevens, zoals in de winnaars blogpost vermeld staat.
   Dan stuur ik het pakketje zo snel mogelijk naar je op.

 3. Wat een leuke actie! Lijkt me erg leuk om aan mee te doen 🙂
  Ik heb net je blog gelezen met wat je er allemaal in gedaan hebt en hoe je het hebt ingepakt. Super leuk en lekker creatief!
  Ik volg je als Rosa van Hensbergen op facebook

  1. Dankje, leuk dat je mee doet.
   En kijk gerust wat rond op mijn blog, deze staat vol met creatieve DIY’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.