Eigenlijk is het feest vandaag!

Vandaag bestaat SuzanCreatiefDivers namelijk al 4 jaar. Eigenlijk is het dus feest vandaag! Normaal zou dat betekenen dat er vandaag een winactie start en de winnaar(s) eind van de maand op mijn verjaardag bekend gemaakt worden. Maar dit jaar is even anders, ook al is het eigenlijk feest vandaag we vieren het feest nog even niet.

Net zoals mij verjaardag eind van deze maand, wordt ook het 4 jaar bestaan feest van SuzanCreatiefDivers dus even uitgesteld. Maar natuurlijk ga ik dit feest niet vergeten. Na de Coronacrisis gaan we het feest uiteraard alsnog vieren met een winactie.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Nu denk je misschien waarom uitstellen? Je viert het toch met een online winactie! Toch voel ik mij hier niet prettig bij. Voor de winactie heb ik namelijk cadeautjes nodig en ik wil nu liever niet naar de winkel.

Winkelen kost mij in een “normale situatie” al veel energie. Dus ik weet niet hoe ik nu rustig een leuk cadeaupakketje voor jullie bij elkaar zou kunnen zoeken.

Wanneer de 4 jaar bestaan winactie wel plaats gaat vinden weet ik nog niet. Dat zal helemaal afhangen hoe de Coronacrisis gaat verlopen.

Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

En als je mij blijft volgen (Op mijn blog, YouTube, Instagram en Facebook.) dan merk je vanzelf wanneer de 4 jaar bestaan winactie online komt. Zodat we er alsnog samen een leuk feest van kunnen maken.

Er staat nu wel een video online waar ik buiten deze mededeling toch nog een feestelijke video van heb proberen te maken. In de video laat namelijk een overzicht zien van leuke DIY’s die je voor Moederdag zou kunnen maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hopelijk kan ik je hiermee inspireren om van Moederdag een mooi feest te maken.

Weet jij al wat je dit jaar met Moederdag gaat doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.