Envelop maken met The works all in one tool van We R Memory Keepers

Hoe leuk is het om een kaart of snailmail in een zelfgemaakte envelop te doen. En een envelop maken is met The works all-in one tool van We R Memory Keepers ook nog eens heel gemakkelijk. In de video van vandaag laat ik je zien hoe ik deze envelop heb gemaakt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor deze DIY ging ik aan de slag met The works all-in one tool van We R Memory Keepers. Naast het maken van enveloppen wat ik vandaag laat zien, kun je nog veel meer maken met deze tool. Zo kun je papier snijden en scoren, tags, banners en tabbladen maken, strikjes, kwastjes en pom pons maken en het heeft ook nog een handige stempel plaat. Wil je graag nog meer DIY’s met The works all-in one tool van We R Memory Keepers zien? Laat dan even in een reactie achter welke DIY je nog graag wilt zien.

Om een envelop te maken heb je natuurlijk ook papier nodig. Hiervoor gebruikte ik een vel dubbelzijdig papier uit deze paper craft set van DecoTime. Het fijne van deze paper craft sets van DecoTime is dat je bij het winkelen in de Action op de achterkant al kunt zien wat er allemaal in zit. Het zou nog fijner zijn als je ook een stukje van de andere kant van het dubbelzijdig papier kon zien.

 

In de video die nu op mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers staat laat ik zien hoe ik met papier uit de paper craft set van DecoTime deze envelop maak. Voor het maken van de envelop gebruik ik The works all-in one tool van We R Memory Keepers.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor het maken van een envelop zit er een hulp tool bij The works all-in one tool van We R Memory Keepers. Op de achterkant staan de instructies en op de voorkant een tabel met afmetingen. Deze hulp tool geeft ook aan waar het op de scoring board geplaatst moet worden om er enveloppen mee te maken.

 

Verder gebruik je voor het maken van een envelop ook de envelop punch van The works all-in one tool. Aan de ene kant van deze punch zit een corner rounder punch en aan de andere kant een notch punch. Voor de notch punch lijn je de vouwen in het papier uit op met de uitstekende stukjes van deze punch. En met de corner rounder punch maak je de hoeken van de envelop nog mooi rond.

 

En wanneer de envelop dan gevouwen is kun je deze dicht plakken om er een kaart of snailmail in te doen. In plaats van de envelop dicht te plakken, kun je van de envelop zelf natuurlijk ook een mooie snailmail maken. Voor een snailmail versier je de binnenkant leuk en doe je er misschien goodies (stickers, plaatjes een kaartje ofzo.) bij voor de ontvanger. De envelop snailmail maak je vervolgens dicht met een leuke sluitsticker of door er een mooi touw of lint omheen te doen.

Heb jij al eens een snailmail gemaakt van een envelop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.