Even wat anders: Update

Zoals je kunt zien heb ik een nieuwe categorie “Even wat anders”. Deze categorie begin ik met een update. Het is sinds kerst namelijk heel stil geweest op mijn blog en YouTube-kanaal.

Nieuwe categorie
Begin dit jaar had ik nog de categorie Wat een week, maar een weekoverzicht vond ik niet meer handig en werd ook niet heel veel gelezen. Dus besloot ik daarmee te stoppen. Nu wilde ik buiten de creativiteit toch ook vertellen wat er achter de schermen gebeurd. Zo is deze categorie “Even wat anders” ontstaan.

Update

En dan nu de update zelf. Van eind november tot half maart heb ik een revalidatietraject gevolgd. In de blogpost Wat een week: Een revalidatietraject vertelde ik daar meer over. Daardoor besloot ik ook om even mijn blog en YouTube-kanaal op een lager pitje te zetten.

Fitnessen is fijner
Inmiddels zit het revalidatietraject erop, Zelf heb ik het idee er dat ik er niet veel aan heb gehad. Maar vooral dat mijn chronische ziekte vitamine B12 tekort niet serieus genomen werd. Na de revalidatie ben ik weer lekker gaan fitnessen waar ik voor de revalidatie ook heen ging. En dat bevalt mij veel beter.

Cursus op Instagram

Ondertussen ben ik de cursus 500mg of fuckitall van @bybird.nl aan het volgen, voor een kick-ass mindset. Hier vertelt ze in 5 modules hoe je ondanks tegenslag toch een leuk leven kunt hebben en geluk kan ervaren. De modules heb ik inmiddels allemaal gekeken, nu nog even aan de slag met de opdrachten.

De eerste kittens van dit jaar

Daarnaast zal ik ook weer vaker naar de katten buiten gaan. De eerste poes heeft namelijk pas een nestje van 3 kittens (Een rode, een tijger en een zwarte.) gekregen. En er lopen hier nog meer poezen rond die kleintjes zullen gaan krijgen. Of dat we de kittens ook dit jaar weer gaan verkopen is nog niet helemaal duidelijk. Ze willen hier eigenlijk geen katten in huis, maar om de kittens handtam te krijgen is dat wel nodig.

Druk bezig met DIY’s maken
Tijdens het revalidatietraject heb ik niet veel DIY’s gefilmd, maar ik ben wel bezig geweest met het monteren van video’s die ik nog heb liggen. Nu ben ik wel weer druk met DIY’s filmen, want binnenkort bestaan mijn blog en YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers 3jaar. En dat ga ik weer vieren met een winactie.

Dus houd mijn blog en YouTube-kanaal goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.