Geen blogpost online #95 100 dagen tot Kerst blog challenge

Zoals je misschien gemerkt hebt is er gisteren geen blogpost online gekomen. Hoe dat komt ga ik je vandaag vertellen.

Ik vond het gisteren zo niet leuk dat er geen blogpost online kwam. Maar het was mijn gewoonweg niet gelukt om de DIY op tijd af te krijgen. Zondagavond was ik laat nog bezig met voorbereidingen op de computer. Toen was ik nog zo enthousiast dat ik wel 3 verschillende voorbeelden wilde gaan maken. Gelukkig had ik mijn maandagochtend er al op ingesteld om er maar 1 te gaan maken. Van de andere 2 varianten kan ik namelijk ook nog 2 aparte blogposts maken.

Door wat onverwachte dingen had ik ‘s ochtends al minder tijd en was ik de hele middag bezig met de DIY maken. Wat een stuk minder snel gaat als je van elke stap een foto wilt maken voor de uitleg. Daarna moest ik de foto’s nog uitzoeken, bewerken en de tekst typen, wat bij elkaar nog best veel tijd kost. Dus besloten ik voor het avondeten al dat ik mijzelf hiervoor niet ging uitputten. Ik ben dan wel deze 100 dagen tot Kerst blog challenge begonnen, maar het is geen verplichting. Alleen die ik met mezelf ben aangegaan. En het is natuurlijk niet de bedoeling om hiermee aan mezelf voorbij te gaan.

Eigenlijk heb ik namelijk max 3 a 4 uurtjes per dag om echt iets te doen. Wat ook nog van dag tot dag verschilt. Zo heb ik op de dagen waarop ik mijn B12 injectie moet zetten, (zoals vandaag) meestal ’s middags bijna geen energie meer over. Met een geluk ben ik binnen 30 min klaar, maar vaker ben ik tussen 1 à 1 ½ uur verder. Voordat ik de spuit klaar heb om hem te zetten moet is soms (door een onrustige buik van de spanning) wel 3 keer naar de wc. Na de injectie ga ik nog douche, zodat ik weet hoeveel energie er voor de dag nog over is. Doordat ik iedere 72 uur mijn Vitamine B12 nodig heb, heb ik om de 2 dagen eigenlijk dus 1 dag waarop ik beter niks kan plannen.

Terwijl ik nu al vanaf dat ik begon met de 100 dagen tot Kerst blog challenge ook ‘s avonds nog aan de slag ben geweest. En dat wil ik eigenlijk als mijn persoonlijke tijd houden, waar ik rustige dingen als tv of Netflix wil kijken. En als er de nog energie “over” is, bijvoorbeeld een van de spelletjes uit mijn top 10 te kunnen spelen of iets anders voor mezelf doen.

Dan dus de vraag: Hoe nu verder?
Eerst ga ik mezelf even een dagje spilling geven om zo vooruit te kunnen gaan werken. Dus morgen gaat er ook geen blogpost online komen. Daarna ga proberen of het wel lukt om de 2 dagen tussen mijn Vitamine B12 injecties in blogposts te plaatsen. Vanaf zaterdag komt er dan dus 2 dagen wel iets dan 1 dag niet en daarna weer 2 dagen wel enzoverder.

Heb jij dat ook wel eens, dat je veel meer wilt doen dan dat in praktijk uitvoerbaar blijkt?

2 reacties:

  1. Soms moet je een stap terug doen. Je moet eerst aan jezelf denken, de rest komt dan vanzelf wel. Goed dat je dit doet, ik vind het al knap dat je zoveel blogs gaat plaatsen. Ik kijk gewoon wat komen gaat. Veel succes en neem je tijd.

    1. Dankje. Het is trouwens nog best een dingetje om niet over de grenzen van mijn lichaam heen te gaan, als je zo graag vooruit wilt. Gelukkig gaat het steeds ietsje gemakkelijker om er oke mee te zijn als ik minder kan doen of het op een langzamer tempo moet doen dan dat ik eigenlijk zou willen. Maar ik doe mijn best en dan zien we inderdaad wel wat er wanneer online gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.