Inpakken met decoratie lente

Wil jij ook een cadeautje extra vrolijk inpakken met decoratie? Vandaag laat ik je zien hoe gemakkelijk het is om met decoratie een cadeautje een vrolijk lente thema te geven. Natuurlijk kun je op deze manier zelf precies het thema van de decoratie bepalen. En zo voor iedere gelegenheid een cadeautje inpakken met passende decoratie.

Als eerste heb je een vel cadeaupapier nodig net zoals wanneer je een cadeautje gewoon inpakt.

Vervolgens heb je ook een vel inpakfolie nodig dat net iets kleiner is dan het cadeaupapier.

Daarna maak je met ponsen de decoraties. Hiervoor gebruikte ik een rondje, vlinder, hartje en een bloemetje. En om het inpakken met decoratie nog meer een lentegevoel te geven, gebruikte ik pastelkleurig papier.

De decoratie verdeel je dan over het cadeaupapier. Hierna leg je de inpakfolie er overheen. Doordat de folie iets kleiner is dan het cadeaupapier, kun je deze nu met plakband op elkaar pakken. Zelf vouwde ik de plakband ook nog om het cadeaupapier en plakte ik het ook aan de achterkant vast.

Vervolgens pak je het cadeautje gewoon in.

En zo kun je een cadeautje dus leuk inpakken met decoratie in lente thema. Op deze manier kun je de decoratie in ieder thema maken, precies zoals jij wilt.

Zo deed ik al een keer een cadeautje inpakken met herfst decoratie. Daarvan maakte ik een video, deze kun je bekijken op mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zou jij het leuk vinden als ik een video maak waarin ik laat zien hoe je een cadeautje gewoon eenvoudig inpakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.