Inpakken speciaal: Brievenbusdoosje

Alle cadeautjes van mijn 3 jaar bestaan winactie moesten natuurlijk ergens in verstuurd worden. Hiervoor maakte ik zelf een brievenbusdoosje. In de video van vandaag laat ik je zien hoe ik het brievenbusdoosje maakte.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Vorig jaar vouwde ik een diamantdoosje om de cadeautjes in te versturen. Deze keer wilde ik graag de maximale maten van een brievenbusdoosje benutten. Om zoveel mogelijk leuke cadeautjes naar een van jullie te kunnen sturen. Dus besloot ik het doosje zelf te maken en wilde ik dat het doosje zelf ook al net een cadeautje was.

Voor het maken van dit brievenbusdoosje gebruikte ik 2 vellen A3 papier. Een vel voor de deksel, hier knip je een lange strook van 1,5 cm vanaf. En aan de andere kant knip je er hoekjes van 3 bij 3 cm uit. Van het andere vel maak je het doosje, hiervoor knip je aan een lange kant hoekjes van 3 bij 3 cm en aan de andere kant hoekjes van 1,5 bij 3 cm. Dit vormt de basis van het brievenbusdoosje. Je hoeft alleen nog de rug op elkaar te plakken. In de video zie je ook nog hoe ik het brievenbusdoosje versier en hierdoor steviger maak.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Op de buitenkant van het brievenbusdoosje staat een mooie quote die ik er met papiersnippers op plakte. Dat laat ik in een aparte video zien.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

En ook aan de binnenkant staat een leuke quote. Deze quote maakte ik er met heat embossing met lijm op. Hiervan maakte ik een aparte video met eerst een stukje uitleg en vervolgens kun je de rest van de quote in timelapse bekijken. 

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Versier jij ook de verpakking van je snail mail?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.