Inpakken speciaal: Cadeautjes in een cadeau

Deze keer bij inpakken speciaal laat ik zien hoe je ook heel leuk cadeautjes in een cadeau kunt inpakken. Zo zie je wel al een cadeau, maar wordt de jarige verrast dat er nog andere cadeautjes uit het cadeau tevoorschijn komen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

In de video zie je al hoe ik met een kleine kussensloop een verwen pakketje maak. (In een eerdere video liet ik al zien hoe je zelf een kussensloop met zigzag patroon in 2 kleuren kunt haken.) En zoals ik al aan gaf kun je in een standaard formaat kussensloop meer, maar ook grotere cadeaus verpakken.

Leuk voor iemand die van kussens houdt. Om zo op een grappige manier een kussensloop cadeau te geven. En dat er dan ook nog andere cadeautjes in zitten. Nu laat ik in deze video een verwenpakketje zien, maar je kunt er natuurlijk ook een thee of borrel pakt van maken. Net wat jij denkt dat de jarige leuk vindt.

Zo kun je dus op een grappige manier alle cadeautjes in een cadeau verpakken. De jarige ziet dan wel meteen al een cadeau, maar de verrassing komt nog als daar dan nog andere cadeautjes uit tevoorschijn komen.

cadeautjes in een cadeau

Zou jij op deze manier een cadeaupakket maken?
Of ga je dan toch voor een kistje of mandje met cadeautjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.