Inpakken speciaal: Met herfst decoratie

Kraftpapier wordt steeds meer gebruikt om mee in te pakken. Zelf vind ik het alleen wel leuk om dit dan een beetje op te leuke. Daarom ga ik je vandaag laten zien hoe kunt inpakken met herfst decoratie.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Kraftpapier op leuke met decoratie.
Om de decoratie mee in te pakken heb je buiten het kraftpapier ook nog inpakfolie nodig. Eerst pak je het cadeau namelijk gewoon in met het krafpapier. Daarna heb je een even groot stuk plasticfolie nodig, hier leg je het cadeau met de voorkant naar beneden in het midden op. Vervolgens draai je het cadeau een kwartslag.

Nu kun je de decoratie op het plasticfolie leggen.
Ik gebruik hier het herfstblad dat ik je gisteren al liet zien. (Voor de blaadjes hier gebruikte ik alleen papier van 10 bij 10 cm.) En leuke paddenstoelen en eikeltjes. De instructies hiervan volgen nog. Let er wel op dat je de voorkant van je decoratie naar beneden legt.

Plasticfolie om het cadeau heen.
Wanneer de decoratie op het plasticfolie ligt, leg je het cadeau er bovenop. Daarna pak je het cadeau het zelfde in met het plasticfolie als het kraftpapier. En zo heb je een cadeau ingepakt met herfst decoratie.

inpakken-speciaal-met herfst decoratie

Andere decoratie.
In plaats van de gevouwen herfst decoratie kun je ook andere dingen gebruiken om mee op te leuke. Zoals glitter, plastic sterren of papieren confetti. (Met een pons kun je ook leuk zelf confetti maken.)

Waar zou jij op deze manier een cadeau mee decoreren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.