Inpakken speciaal: Kleuren voor volwassenen (Brievenbusdoos mandala)

Afgelopen maandag liet ik al zien dat ik de binnenkant van de brievenbusdoos versierde. Voordat ik de binnenkant deed maakte ik al een kleuren voor volwassenen mandala op de brievenbusdoos. Dat laat ik vandaag zien.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Toen ik de winactie pakketjes ging inpakken vond ik dat de brievenbusdoos er ook wel vrolijker uit mocht zien. Zo liet ik afgelopen maandag al zien hoe ik een handlettering op krijtbordpapier maakte voor de binnenkant van de brievenbusdoos. En vandaag laat ik zien hoe ik op de brievenbusdoos een kleuren voor volwassenen mandala maakte.

Hiervoor zocht ik een leuke mandala uit. Deze vergrootte ik zoveel dat er een halve mandala voor op de brievenbusdoos paste. Vervolgens tekende ik deze met behulp van een doordruktechniek op de brievenbusdoos. Daarna ging ik met een Micron 08 pen over de doorgedrukte lijnen heen. En dan staat de mandala op de brievenbusdoos.

Vervolgens is het dan tijd voor om de kleuren voor volwassenen mandala in te kleuren. (Dat laat ik in de video zien.) Daarvoor gebruikte ik fineliners van de Hema. Verder gebruikte ik de licht blauwe stift, omdat ik die kleur blauw mooier vond dan de licht blauwe fineliner.

En zo kun je een brievenbusdoos met een kleuren voor volwassenen mandala er een stuk mooier en vrolijker uit laten zien. Dan wordt je al blij bij het ontvangen van een pakketje.

Kleuren voor volwassenen (Brievenbusdoos mandala)

Versier jij jouw postpakketjes ook wel eens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.