Inpakken speciaal: Organza zakje

Tijdens het bedenken van mijn 3 jaar bestaan winactie, leek het mij leuk om kleine cadeautjes in mooie zakjes te verpakken. Zo kwam ik bij een organza zakje uit. En dat je die ook makkelijk zelf kan maken. In deze video laat ik je zien hoe.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Bij het opdoen van inspiratie voor mijn 3 jaar bestaan winactie, kwam ik organza zakjes tegen. Nu had ik bij de Action al eens een rol organza gekocht. Toen had ik er andere ideeën voor, maar de rol was nog niet op. Hiermee maakte ik het organza zakje uit de video van.

Buiten het organza zelf, heb je nog garen en smal lint nodig. Bij het maken gebruik je verder nog een liniaal, speldjes, een naald en om het voor je zelf gemakkelijker te maken een rietje. In de video kun je zien wat het rietje gemakkelijker maakt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Naast dit rode organza zakje maakte ik ook blauwe en witte met bloemen op het organza. Deze kocht ik ook bij de Action (XXL shoplog.)

In mijn 3 jaar bestaan winactie brievenbuspakketje kun je dus ook van deze leuke organza zakjes winnen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De winactie loopt nog tot en met vanavond 22 mei 23.59. Doe dus nog snel mee.

Wat zou jij in organza zakjes cadeau doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.