Inpakken speciaal: Sterrendoosje

De kerstdagen beginnen langzaam dichterbij te komen. En hoe leuk is het dan om alvast inspiratie op te doen om straks de cadeautjes extra speciaal in te pakken. Zoals het sterrendoosje dat ik vandaag laat zien.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor het sterrendoosje gebruikte ik 12 vierkanten papiertjes van 10 bij 10 cm. 6 van de papiertjes heb je nodig voor het doosje en de andere 6 voor de deksel. Ik ging voor 12 dezelfde rode papiertjes met sneeuwvlokjes erop. Natuurlijk kun je ook met meerdere kleuren werken.

In de video laat ik eerst zien (15 seconde.) hoe je de papiertjes voor het doosje vouwt. Daarna bij 2:50 minuten begin ik met de uitleg van de deksel. Vervolgens moeten de 6 gevouwen papiertjes van het doosje in elkaar gezet worden, dit zie je vanaf 5:25 minuten. En vanaf 6:24 minuten zie je ook hoe je de deksel van het doosje in elkaar maakt. Dan zijn het doosje en de deksel klaar en kan het sterrendoosje dicht gemaakt worden. (7:52 minuten.)

Op deze manier kun je kerstcadeautjes leuk in een ster verpakken.

sterrendoosje

Vind jij het leuk om kerstcadeautjes op een speciale manier te verpakken?

2 reacties:

  1. Ziet er tof uit zeg! Geeft toch altijd iets extra’s, als iemand een cadeau leuk verpakt. Helaas ben ik, ondanks al m’n voornemens, uiteindelijk toch meer van het principe: papiertje eromheen ennnnnnn rond af.

    1. Dankje, maar het kost inderdaad meer tijd dan alleen een papiertje eromheen.
      Alleen het gezicht van de ontvanger spreek gewoon boekdelen als het speciaal verpakt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.