Kerstkaarten: #1 Make it a december to remember

Bij deze eerste kerstkaart met de tekst “Make it a december to remember” ging ik aan de slag met stempelen. Hiervoor gebruikte ik niet alleen inkt, maar werkte ik ook met heat embossing. En ik maakte gebruik van een techniek om in spiegelbeeld te kunnen stempelen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Met deze kerstkaart wil ik laten zien dat als je herfstige stempels combineert met een mooie tekst als “Make it a december to remember” dat je er ook een leuke kerstkaart mee kunt maken.

Ook de tekst “Make it a december to remember” stempelde ik op de kaart. Hiervoor printte ik de tekst uit en deze sneed ik daarna weer met een mesje uit. Vervolgens gebruikte ik een vingersponsje om de tekst op de kaart te stempelen.

Verder ging ik voor deze kerstkaart nog aan de slag met een techniek om een stempel in spiegelbeeld te stempelen. In de video laat ik je zien hoe ik het vosje van deze kerstkaart in spiegelbeeld op de kaart stempel.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

En als laatste ging ik met heat embossing aan de slag. Hiervoor gebruikte ik een kwast en wattenstaafje, zodat ik de watermerkinkt (Versamark) kon aanbrengen op de stukjes waar ik embossingpoeder wilde hebben.

Zou jij met de spiegelbeeldtechniek je stempels ook in spiegelbeeld gaan gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.