Kerstkaarten: #10 Baby it’s cold outside

Voor het zelf maken van deze kerstkaart met de tekst “Baby it’s cold outside” is het een beetje laat. Gelukkig kan deze kaart wel nog leuk zijn als inspiratie voor een winterse snailmail of alvast een idee voor volgend jaar.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Het maken van deze kerstkaart heb ik telkens een beetje vooruit geschoven. Dit komt omdat ik voor het maken van deze kerstkaart ook nog een aparte video wilde maken. En dat zijn er uiteindelijk zelfs 2 geworden. Verder heb ik lang zitten denken en puzzelen hoe ik de tekst “Baby it’s cold outside” op de kerstkaart zou maken.

De tekst kon namelijk niet gemakkelijk direct op het kaartkarton, omdat hier gladde goudenfolie stukjes op zitten. Wel wilde ik het kaartkarton graag kunnen blijven zien. Toen ik dus kalkpapier in de kast tegen kwam bedacht ik om daar de tekst op te maken. Hiervoor ging ik aan de slag met de heat embossing en permanent stift.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

En wat past er nou beter bij “Baby it’s cold outside” dan origami winter handschoenen. Deze plakte ik onder de tekst met daar tussenin een stukje bakkerstouw dat in het midden een hartje vormt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Maar om in de winter echt lekker warm te blijven, heb je ook een (origami) winter muts nodig. En dan natuurlijk eentje met een schattige pompon erbovenop.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zou jij met origami vouwen aan de slag gaan om een kaart/snailmail mooi mee te versieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.