Kerstkaarten: #2 Warm wishes

Voor deze kerstkaart met de tekst “Warm wishes” ging ik aan de slag met een 3D kerstblok van de Action dat ik nog had. Want ook met oude creatieve spulletjes kun je natuurlijk nog hele mooie kerstkaarten maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Waarom zou je creatieve spulletjes die andere jaren niet gebruikt hebt, dit jaar niet alsnog gebruiken! Zo kwam ik nog een oud 3D kerstblok van de Action tegen. Waar ik de kaars in kerstsferen uithaalde voor deze kerstkaart. En dit in combinatie met de bijpassende tekst “Warm wishes” op een goud in wit overlopende kaart zorgt voor een leuk geheel.

Om de tekst “Warm wishes” op de kaart te maken gebruikte ik een doordruktechniek. Hierbij ga ik eerst met een potlood over de achterkant van de tekst. Vervolgens maak ik met schilders tape de tekst op de juiste plek op de kaart vast. Dit voorkomt dat de tekst kan gaan verschuiven onder het doordrukken. (Heb je nu een donkere achtergrond, lees dan even deze blogpost. Door een kleine aanpassing werkt de doordruktechniek namelijk ook op donkere achtergrond.) Daarna ga ik er met een nail art duo stylist over heen (Met een potlood werkt het ook.) en staat de tekst licht op de kaart. Vervolgens ga ik hier dan met een stift overheen en dan staat de tekst mooi op de kaart.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Gebruik jij ook de creatieve spulletjes van vorige jaren?
Of koop je ieder jaar weer nieuwe spulletjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.