Kerstkaarten: #5 Have you been naughty or nice?

Have you been naughty or nice? Is de vraag op deze kerstkaart. En het antwoord vind je misschien wel terug in de kerstsok. Hier past namelijk een kleinigheidje in.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Bij het opdoen van inspiratie voor de kerstkaarten van dit jaar kwam ook de kersttekst “Have you been naughty or nice?” tegen. En deze bleef hangen, want ik vond hem grappig. Uiteindelijk bedacht ik mij dat een kerstsok met kleinigheidje erin, daar heel leuk bij zou passen. En dit is het resultaat geworden.

Voor deze kerstkaart maakte ik met een doordruktechniek de tekst “Have you been naughty or nice?” op een groene kaart. Zodat ik daar met een witte gel pen overheen kon gaan. Op deze manier kun je dus ook zonder handletter skills een mooi lettertype op een kaart maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Vervolgens vouwde ik nog een origami kerstsok voor deze kerstkaart. Hier maakte ik eerder al een video van. Daarin laat ik ook zien hoe je ervoor kunt zorgen dat er ook echt iets in de kerstsok past. In een kleintje zoals op deze kerstkaart past er dan bijvoorbeeld een chocolaatje in. Maar maak je een grotere dan kun je er ook kerstcadeautjes in doen of goodies voor een snailmail in verpakken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Stuur jij wel eens een kleinigheidje met een kaart mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.