Kerstkaarten: #7 Have yourself a merry little Christmas

Voor deze kerstkaart met “Have yourself a merry little Christmas” hergebruikte ik oude kerstkaarten. Zo zie je dat je met oude kerstkaarten ook weer leuke nieuwe kerstkaarten kunt maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Bij deze kerstkaart hergebruikte ik 2 oude kerstkaarten met leuke teddybeertjes erop. Het teddybeertje op de ene kaart staat bij een sneeuwpop. En op de andere oude kerstkaart zijn 2 teddybeertjes een kerstboom aan het versieren. Deze schattige taferelen vond ik heel mooi passen bij de tekst “Have yourself a merry little Christmas”.

Als basis voor deze kerstkaart gebruikte ik een goudkleurige kaart. Met een doordruktechniek drukte ik de tekst “Have yourself a merry little Christmas” door op de kaart. Om deze er vervolgens met een rode glitter gel pen op te kunnen maken. Verder zocht ik een paar mooie oude kerstkaarten uit die leuk bij elkaar passen. Hier knipte ik stukken uit om de kerstkaart mee te versieren. De oude kerstkaart met de 2 teddybeertjes die een kerstboom versieren had een dubbele laag. Hierdoor had ik deze afbeelding dus 2 keer. En leek het mij leuk deze ook nog een keer aan de binnenkant in de kerstkaart te plakken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Bij de laatste kerstkaart die ik maakte hergebruikte ik ook al een oude kerstkaart. Op de kerstkaart “Oh Deer it’s Christmas” borduurde ik namelijk een rendier, hierdoor zaten er aan de binnenkant draden. Deze werkte ik dus mooi weg door hier aan de binnenkant van de kaart een oude kerstkaart overheen te plakken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Vorig jaar maakte ik al een hele reeks kerstkaarten waarbij ik oude kerstkaarten een 2de leven gaf. Zo sneed ik bij oude kerstkaarten met een kerstbal erop de kerstbal eruit. Met lint maakte ik er dan mooie nieuwe kerstballen van. En van de verschillende kerstballen die ik uitsneed maakte ik vervolgens ook nog weer leuke kerstkaarten.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Versier jij ook wel eens de binnenkant van een kerstkaart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.