Kerstkaarten: #8 Have a sweet Christmas

De candy cane op deze kerstkaart past heel goed bij tekst “Have a sweet Christmas”. Om de candy cane op de kaart te maken ging ik aan de slag met kleine rode en roze knoopjes.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor deze kerstkaart met de tekst “Have a sweet Christmas” ging ik dus aan de slag met knoopjes. De knoopjes komen uit een zakje van DecoTime van de Action, hiermee maakte ik een candy cane op de kaart. Natuurlijk kun je ook een ander figuur maken, maar bij deze tekst vind ik een candy cane heel toepasselijk.

Om de tekst “Have a sweet Christmas” op de kaart te maken, kon ik deze keer weer gebruik maken van de light pad van de Action. Vervolgens kon ik de tekst heel gemakkelijk met een zwarte permanent stift inkleuren. Daarna legde ik de knoopjes eerst in de vorm van een candy cane op de kaart, voordat ik deze met tackyglue vast plakte.

De tackyglue heb ik trouwens in een kleiner flesje gedaan, want de grote fles vond ik niet handig werken. Maar wat was het een gedoe om de lijm in het andere flesje te krijgen. In de video vraag ik dan ook nog tips hoe dit gemakkelijk kan. Als jij hiervoor tips hebt, deel deze dan alstublieft in een reactie.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Eerder gebruikte ik bij de kerstkaart “Oh Deer it’s Christmas” al een knoop om de neus van het rendier mee te maken. Bij die kerstkaart plakte ik de knoop er niet op de kaart, maar borduurde ik deze erop.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat voor leuke DIY’s zou jij met knoopjes maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.