Kerstkaarten: #9 You had me at HO HO HO

Voor deze kerstkaart vouwde ik een leuke origami kerstmuts. Deze past namelijk heel mooi bij de tekst “You had me at HO HO HO” die ik met een witte gelpen op het kaartkarton maakte. En er kan ook nog iets in de kerstmuts.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Door mijn gezondheid kon ik dit jaar niet naar de Action om kerstspulletjes te kijken. De laatste keer dat ik bij de Action was bleek ik namelijk net een paar dagen te vroeg voor de kerstspulletjes. Dus gebruikte ik voor deze kerstkaart met de tekst “You had me at HO HO HO” een origami kerstmuts, en een ouder kerstblok van DecoTime.

Deze keer maakte ik de tekst met witte gelpen op het kaartkarton. Om dat te kunnen doen gebruikte ik eerst een doordruktechniek om de tekst “You had me at HO HO HO” op de kaart te maken. En vervolgens plakte ik boven de tekst nog een origami kerstmuts.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De origami kerstmuts is trouwens aan de onderkant open, hierdoor kun je deze leuk op een origami sneeuwpop zetten. Maar bij deze kerstkaart kan ik zo een platte kersthanger in de kerstmuts doen. Op deze manier kan de ontvanger nog een leuke kersthanger in de kerstboom erbij hangen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Heb jij wel eens een kersthanger of iets anders bij een kerstkaart gekregen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.