Kerstlekkers #4 100 dagen tot Kerst blog challenge

Loopt bij jouw het water ook al in je mond met het zien van al dit kerstlekkers. Dat is ook precies de bedoeling, want met dit overzicht wil ik jouw graag inspiratie geven. Zo kun jij zelf iets lekkers voor met kerst maken.

Als eerste dit chocolade dessertschaaltje. In het schaaltje serveer je dan het dessert. En het leukste, je kunt het chocolade dessertschaaltje dus lekker met het dessert mee opeten.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dan iets lekkers dat je gezellig met kinderen kunt maken, namelijk mini sneeuwpop donuts.

Natuurlijk heb ik in dit overzicht met kerstlekkers ook dingen om tussendoor van te kunnen snoepen. Zoals deze kerstbonbons met ganache vulling. Deze hebben aan de buitenkant een laagje harde chocolade en van binnen een zachte vulling. De buitenkant kun je nog extra mooi maken door gebruik van melk, wit en pure chocolade.

Wat ook prima als tussendoortje kan zijn deze kerstzandkoekjes. En het versieren ervan is weer een leuke activiteit om met kinderen te doen.

Dan voor de echte chocolade liefhebbers, een chocolade kerstbal. Zelf vulde ik deze chocolade kerstbal met chocolademousse en het was heerlijk!

Vervolgens alvast even een klein uitstap richting de jaarwisseling. Probeer namelijk in plaats van olliebollen eens om zelf nonnevotten te maken.

Eerder in dit overzicht met kerstlekkers liet ik al chocolaatjes met ganache vulling zien. Lijkt jouw dat nou te veel werk of vind je vulling niet zo lekker, maar wil je wel leuke kerstchocolaatjes! Dan kun je ze ook van alleen chocolade maken.

Deze foto van de schuimkransjes vond ik zo grappig doe ik die blogpost maakte. Ik vind het namelijk op een gezichtje lijken. HOHOHO!

En als laatste in dit overzicht met kerstlekkers mijn favoriet, chocolade mousse. Zo lekker en gemakkelijk te maken.

Wat uit dit overzicht met kerstlekkers is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.