Luxe origami cadeaudoosje met bloem

Met dubbelzijdig cadeaupapier kun je zoveel leuke inpak creaties maken. Zo ook dit mooie luxe origami cadeaudoosje met bloem. Dan wordt een cadeautje geven of ontvangen toch nog leuker. Ik vind het daarom ook zo leuk dat er steeds meer dubbelzijdig cadeaupapier te verkrijgen is.

Eerder maakte ik al een video waarin ik laat zien hoe je dit luxe origami cadeaudoosje met hortensia bloem vouwt. In de video gebruikte ik cadeaupapier in kerstsfeer. In mijn ogen was dat nog geen echt dubbelzijdig cadeaupapier. Het is gewoon effen kraftpapier met aan een kant rood met een patroon van verschillende soorten sterren erop.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Deze keer ging ik aan de slag met “echt” dubbelzijdig cadeaupapier. De ene kant heeft mint groene en witte strepen en de andere kant is roze met wit, donker roze en rode driehoekjes erop. Samen een hele mooie combinatie voor een cadeaudoosje waar een bloem op zit.

Natuurlijk hoeft het cadeaupapier niet de typische kleuren voor een bloem te hebben. Wel is het voor een duidelijk en mooi resultaat belangrijk dat de beide zijden van het dubbelzijdig cadeaupapier duidelijk van elkaar verschillen. Op die manier zullen de bloem met stroken op en in het luxe origami cadeaudoosje namelijk het duidelijkste opvallen en zo het mooiste tot hun recht komen.

Zou jij het leuk vinden als ik een reeks ga maken van hoe je met dubbelzijdig cadeaupapier kunt inpakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.