Nieuwe winnaar: 3 jaar bestaan winactie

De winnaar die ik een week geleden bekend heb gemaakt heeft nog niet gereageerd, maar dat betekent goed nieuws voor alle andere deelnemers. Jullie maken nu weer allemaal kans op dit leuke pakketje. Bekijk snel de video om er achter te komen of jij de nieuwe winnaar bent.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Helaas heeft de winnaar die ik vorige week getrokken had nu 1 week later nog niet gereageerd. Bij mijn 3 jaar bestaan winactie had ik er het volgende bij staan: “(Let goed op of jij de winnaar bent. Als ik 1 week na de bekendmaking namelijk nog geen reactie heb van de winnaar, dan trek ik een nieuwe winnaar.)

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dus goed nieuws voor alle andere deelnemers, vandaag maak ik een nieuwe winnaar bekend. (En ook deze keer geld weer het zelfde. Als ik over 1 week nog geen reactie heb van deze nieuwe winnaar, dan trek ik weer een andere winnaar.)

Wil de winnaar mij mailtje sturen met haar adres gegevens? Dit kan naar winactie@suzancreatiefdivers.nl met als onderwerp 3 jaar bestaan winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.