Origami diamantdoosje

Nog een klein maandje en dan is het Valentijn. Tijd om langzaam aan met Valentijns inspiratie te beginnen. En daar past dit origami diamantdoosje natuurlijk perfect bij om een Valentijns cadeautje in te verpakken.

In plaats van voor Valentijn kun je dit origami diamantdoosje natuurlijk ook voor andere gelegenheden gebruiken. Of bij het geven van bepaalde cadeautjes, zoals sieraden. Dit doosje maakte ik voor een brievenbuspakket om DIY goodies in te verpakken. Het diamantdoosje paste in dit geval perfect bij de goodies, ik deed er namelijk een zakje met diamantsteentjes in.

De diamant vorm aan de buitenkant van het doosje is trouwens nog niet alles, wanneer je het origami diamantdoosje open maakt vormt de binnenkant een hart. Dat is toch echt romantisch of niet!

 

In een video op mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers laat ik zien hoe jij zelf een origami diamantdoosje met hartvormige binnenkant kunt vouwen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

In de basis vouw je het origami diamantdoosje eigenlijk hetzelfde als het origami cadeaudoosje. Bij het diamantdoosje vouw je alleen een hoek naar binnen, waardoor de buitenkant de vorm van een diamant krijgt en de binnenkant een hart vormt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor welke gelegenheid zou jij een cadeautje in een diamantdoosje geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.