Origami zo: Diamantdoosje (met hartvormige binnenkant)

Diamonds are a girls best friend. Dus dan zal een diamantdoosje met hartvormige binnenkant zeker mooi zijn als cadeauverpakking. Je kunt er een sieraad in cadeau geven, maar in een diamantdoosje is een kleinigheidje natuurlijk ook al heel leuk. Zelf vulde ik voor mijn 2 jarig bestaan winactie een diamant-brievenbuspakketje met allemaal leuke spulletjes. Die jij misschien wel kunt winnen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

In de video van het diamantdoosje met hartvormige binnenkant laat ik je zien hoe je met cadeaupapier een hele mooie cadeauverpakking kunt vouwen. Met zo’n mooi doosje worden mensen nog nieuwsgieriger naar wat ze cadeau krijgen.

Het diamantdoosje met hartvormige binnenkant lijkt in het vouwen trouwens veel op dit cadeaudoosje. Alleen vouw je nu een hoek naar binnen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Jij kunt ook een diamantdoosje winnen. Voor mijn 2 jarig bestaan winactie vouwde ik er namelijk ook een. Deze vulde ik voor jullie met allemaal leuke spulletjes. Neem even een kijkje bij de winactie op mijn blog of Youtube-kanaal, daar vindt je de voorwaarden hoe je kans kunt maken op dat pakketje.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dit diamantdoosje is natuurlijk ook heel leuk om met Valentijn te gebruiken. En binnenkort zou je er bijvoorbeeld een Moederdag cadeautje in kunnen verpakken.

Voor welke gelegenheid zou jij een cadeautje in een diamantdoosje geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.