Origami zo: Kerstmuts

Een Kerstman zonder kerstmuts dat kan natuurlijk niet. Daarom laat ik je zien hoe je een origami kerstmuts kunt vouwen. Dan zit de Kerstman nooit zonder. En als hij hem niet nodig heeft, kunt je het mooi als kerstdecoratie in huis gebruiken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De kerstmuts die ik in de video hierboven laat zien maakte ik niet voor de Kerstman, maar voor een origami sneeuwpop. Hoe je de origami sneeuwpop kunt vouwen laat ik de volgende keer zien. Voor de sneeuwpop had ik een vel cadeaupapier van 35 bij 17,5 cm voor gebruikt. Om de kerstmuts mooi in verhouding te kunnen maken, gebruikte ik in de video dus een vel cadeaupapier van 17,5 bij 17,5 cm.

Natuurlijk kun je er ook een zo groot maken dat je hem zelf op kunt zetten.
Maar ook leuk om als kerstdecoratie in huis mee te versieren, bijvoorbeeld in de kerstboom, op een beeldje van een Kerstman of sneeuwpop. Of je wacht op mijn volgende video dan laat ik zien hoe je de origami sneeuwpop hieronder kunt vouwen, om daar de kerstmuts bij op te zetten.

En wat dacht je van een schaal met kerstballen die kerstmutsen op hebben? Schattig toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.