Origami zo: Kerstsok

Met kerst is het leuk om versieringen op te hangen. En in kerstfilms zie je dan altijd dat er kerstsokken opgehangen worden. Dus leek het mij leuk om te laten zien hoe je een origami kerstsok kunt vouwen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

In de video hierboven leg ik ook uit hoe je er voor kunt zorgen dat de kerstsok een soort zakje wordt. Waardoor het niet alleen als decoratie opgehangen kan worden, maar je het ook echt kunt gebruiken met de feestdagen. En hier kleine cadeautjes in gestopt kunnen worden.

Buiten deze origami kerstsok als decoratie neer te hangen, kun je het ook in een snail mail gebruiken. Hier stop je dan de brief voor je snail mail maatje in. Of je vult de kerstsok met leuke goodies. Om er een echte winterse snail mail van te maken zou je ook nog een paar origami winterhandschoenen kunnen vouwen. Daardoor je de snail mail een lekker winters sfeertje kunt geven.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Maar de origami kerstsok kun je ook traditioneel gebruiken om je verlanglijstje in te doen. En wie weet ontvang je er leuke kleine cadeautjes in.

Maak jij een verlanglijstje voor de feestdagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.