Origami zo: Sneeuwpop

Vandaag een lekkere winterse origami DIY. Vorige keer liet ik de sneeuwpop al bij een andere origami DIY zien. En deze keer laat ik je zien hoe je de sneeuwpop kunt vouwen. Leuk om als versiering neer te zetten of je maakt er een mooie kerstkaart of snail mail mee.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Van een vierkant vel papier kun je al 2 sneeuwpoppen vouwen. Voor een sneeuwpop heb je namelijk een vel papier nodig dat 2 keer zo lang is als dat het breed is. Voor de kerstmuts of hoed heb je vervolgens vierkant papier nodig met de zelfde maat als de breedte van het papier voor de sneeuwpop. In de video hierboven laat ik zien hoe je het papier vouwt zo kun je zulke schattige sneeuwpoppen als hieronder maken.

En een sneeuwpop is natuurlijk niet af zonder iets op zijn hoofd. Zo liet ik eerder al zien hoe je een origami kerstmuts kunt vouwen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hiermee kun je de sneeuwpop dan lekker warm aankleden.

Wil je liever sneeuwpoppen met een traditionele hoed? Houd dan dit blog en mijn YouTube-kanaal in de gaten. De volgende keer laat ik zien hoe je een origami hoed kunt vouwen.

Wat vind jij leuker sneeuwpoppen met een kerstmuts of hoed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.