Origami zo: Vlinder

De bloemen zijn weer aan het bloeien en dan komen de vlinders vanzelf kijken. Haal ze ook in huis. Vandaag laat ik je daarom zien hoe je zelf een origami vlinder kunt vouwen.

De origami vlinder (butterfly) staat deze keer ook voor Daniëlle van buttydaantje.nl.(Samenvoeging van butterfly en haar naam.) Zij is de winnaar van de snailmail winactie en heeft ondertussen het pakketje al ontvangen.

In de video gebruik ik 2 kleurig cadeaupapier dat van de Xenos komt. (In de post veel cadeaupapier van gister liet ik hier 2 varianten van zien.) Voor deze vlinder heb ik een vel van 20 bij 20 cm afgesneden. De uiteindelijke vlinder is dan ongeveer 13 bij 10 cm.

Voor het vouwen hoef je niet perse papier te hebben dat aan beide zijde een apart design heeft. Gewoon cadeaupapier met een witte binnenkant is ook goed of origami papier. In dat geval worden bepaalde stukken van de vlinder wit. En als je dit niet leuk vindt, kun je die stukken altijd zelf nog opfleuren met stiften, glitter of andere versiersels.

Origami vlinder

Zou jij zelf je huis opfleuren met deze origami vlinders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.